Afbeelding

Nieuwjaarsreceptie v.v. Boskant zeer geslaagd

Roois nieuws
Zondag 5 januari jl. stond bij v.v. Boskant de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie op het programma. Zoals eigenlijk elk jaar kon het bestuur ook nu tevreden constateren dat veel leden, sponsors, supporters en andere betrokkenen de weg naar de kantine wisten te vinden om elkaar een gelukkig nieuwjaar te wensen. De nieuwjaarloterij, een hapje en drankje en de feestelijke informele afsluiting hielden de mensen ook nu weer lang in de kantine.

Tussen de feestelijke bedrijven door was er ook tijd voor een officieel gedeelte. Voorzitter Ronald ter Haak bedankte de afscheid nemende bestuursleden Hans van Driel en Michael van den Hove. Beiden zijn per 7 november jl. officieel met hun bestuurstaken gestopt en hebben een grote staat van dienst. Michael is binnen de vereniging vooral bekend als ontwerper van zo ongeveer alle communicatieve uitingen van de vereniging. Hoewel niet meer in de hoedanigheid van bestuurslid, heeft Michael gelukkig aangegeven zijn creatieve brein aan de vereniging ter beschikking te blijven stellen. Hans was sinds 2004 penningmeester van v.v. Boskant, een rol die hij ook jarenlang binnen het toenmalige jeugdbestuur heeft vervuld. Zoals Ronald in zijn toespraak terecht aangaf is de inbreng van Hans ook op vele andere vlakken erg groot geweest. Voor het huidige bestuur vormde dit meer dan voldoende aanleiding om Hans te benoemen tot lid van verdienste van v.v. Boskant.

Behalve van de beide ex-bestuursleden werd ook afscheid genomen van Jessica de Wit en Hilde Bakx, die na jarenlange trouwe dienst voor de laatste keer als bardames te bewonderen waren. Gezien de drukte en de dorst van de aanwezigen hebben zij zich waarschijnlijk niet hoeven te vervelen op hun laatste dag.

Tot slot werden traditiegetrouw ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. Dit jaar ging het om Frans van Hastenberg, Wim van Kronenburg en Jan Konings, die allen 50 jaar lid van v.v. Boskant zijn. Naast een bloemetje ontvingen zij een mooi certificaat ter herinnering aan deze mijlpaal.

Waar de nieuwjaarsreceptie inmiddels een bekend jaarlijks fenomeen is, heeft v.v. Boskant ook een vervolg gegeven aan het vorig jaar gestarte ‘oliebollen bakken’ op oudjaarsdag. Vooraf konden bestellingen worden geplaatst, die indien gewenst werden thuisbezorgd. Uiteraard was het ook voor de toevallige passant mogelijk een oliebol te scoren. De actie is wederom zeer succesvol verlopen en het lijkt er dus op dat ook dit een jaarlijkse traditie kan gaan worden! Komend weekend staat in het teken van de muziek. Met als thema “Boskant’s got Talent” versie 4.0 zullen op vrijdag 10 januari vanaf 19.10 uur de senioren hun muzikale talenten ten gehore brengen. Liefst 12 teams stormen de bühne op. Het zal voor de jury weer een heel karwei worden om de prijzen te verdelen! Voor de jeugd is dat twee dagen later, op zondag 12 januari vanaf 13.10 uur. Voor de zondagmiddag staan er 9 optredens op het programma! Al jarenlang is dit weekend een van de hoogtepunten in de activiteitenagenda van onze vereniging, met optredens die menig talentenjacht de loef afsteken!
Afbeelding
Afbeelding