Helen Derksen, Integrale Massagetherapie

Roois nieuws
Ik wens ook dat het nieuwe jaar voor vele mensen een andere kijk op ziekte en gezondheid mag geven. Ik kom zo vaak tegen dat mensen een lang traject hebben gelopen via allerlei specialisten, therapeuten, vele onderzoeken gedaan zijn, en dat er heel weinig uitkomt.
 
Het lichaam geeft wel signalen af, maar er is in het reguliere circuit niets te vinden. Vaak blijkt dan dat de klachten voornamelijk te maken hebben met hoe iemand zich van binnen voelt. Dat iemand in zijn leven verdriet heeft gekend die eigenlijk niet is opgelost, en er maar mee blijft lopen zonder er iets mee te doen. Het lichaam slaat die pijn op en uiteindelijk komt het via allerlei klachten – b.v. buikpijn en rugpijn - toch naar buiten toe.
Ik hoop echt van harte dat we met zijn allen er meer bewust van worden dat ons lichaam vertelt hoe je omgaat met jezelf. Als je b.v. heel somber en verdrietig bent, kan je beter een heerlijke wandeling maken dan het te willen oplossen met medicijnen. Ik besef wel dat dit vaak moeilijk is om je ertoe te zetten, om anders met je lichaam om te gaan, maar uiteindelijk los je het probleem van binnenuit op i.p.v. buitenaf via medicijnen. Ik kan met massagetherapie zowel kinderen als volwassenen leren luisteren en voelen wat het lichaam vertelt. Niet ik vertel wat er aan de hand is, maar het lichaam zelf! Zo kunnen veel problemen , veel pijnen, of angsten en onzekerheden opgelost worden. Dat kan zo waardevol zijn en het doet een mens vooral goed!

Op naar een ontspannen en gelukkig 2014!!!

Voor informatie bel Helen Derksen 0653897977 of kijk op www.helenderksen.nl
De praktijk Helen Derksen is in Rooi gevestigd op de Eerschotsestraat 106.