Afbeelding

Veel nieuwe sprintkampioenen bij Argo

Roois nieuws
Afgelopen zaterdag zijn de Argo Sprintkampioenschappen gehouden in zwembad ‘De Neul’. 65 Zwemmers en zwemsters hebben aan deze wedstrijd deelgenomen waarbij iedereen drie of vier afstanden heeft gezwommen.

Nadat alle afstanden gezwommen waren, werden de medailles voor de verschillende leeftijdscategorieën uitgereikt. De volgende zwemmers en zwemsters mogen zich Sprintkampioen noemen in hun categorie: Bram van Aarle, Fenne Peters, Jouke van den Bersselaar, Yvon Lenting, Wim van de Laar, Femke van Hamond, Linde van der Sanden, Bas Rooyakkers, Sanne Peters, Niels Rooyakkers, Janne Santegoeds, Bram Rooyakkers, Loes van Eck, Pascal van Bakel, Ardian Peijnenburg, Fime Namwansa en Marijke van der Heijden. Niels Rooyakkes zwom deze wedstrijd twee clubrecords, op de 50m rugslag in 0.37.46 en de 50m vlinderslag in 0.38.72.

De zwemmers en zwemsters die geen plaatsje op het podium wisten te bemachtigen ontvingen een fraaie herinneringsmedaille. Iedereen ging dus met een medaille naar huis.

Minioren wedstrijd
Zondag 15 december hebben namens Argo 18 jonge zwemmers van de wedstrijdgroep deelgenomen aan de Minioren wedstrijd in het ‘Pieter van den Hoogenband zwemstadion’ in Eindhoven. Tijdens deze wedstrijd is er 1 keer een 1e plaats, 1 keer een 2e plaats en 2 keer een 3e plaats behaald.
Daarnaast zijn er 41 persoonlijke records gezwommen. Niels Rooyakkers zwom een Clubrecord op de 100m schoolslag in 1.30.60.