Afbeelding

Odisco 1 speelt verloren wedstrijd

Roois nieuws
Afgelopen zondag is Odisco 1 naar Sevenum gereisd om het op te nemen tegen Odos 1. Deze ploeg is in het verleden al ooit de tegenstander geweest, maar zijn nu gefuseerd met twee clubs, waardoor de tegenstand niet bekend was.

Het zat Odisco deze zondag niet mee: de dames uit Olland hadden geen coach en slechts één wisselspeler op de bank zitten en moesten beginnen met twee speelsters die niet helemaal fit waren. Vanaf het begin speelde Odisco al een verloren wedstrijd. En dat werd al snel duidelijk, want Odos 1 liet Odisco al snel tegen een 4-0 achterstand aan kijken. De thuisploeg speelde fysiek en profiteerde van de scheidsrechter die veel toe liet. Bovendien leek niet één doelpoging van Odisco er in te willen. Met een ruststand van 7-1 probeerde de Ollandse dames elkaar op te peppen. Winnen was eigenlijk al geen optie meer, dan maar proberen toch nog lekker samen te korfballen.
Maar ook dat lukte niet, want Odisco leek uit het veld geslagen en had niets te vertellen in deze wedstrijd. De wedstrijd werd steeds lomper naarmate de tijd verstreek. In de tweede helft vielen er eindelijk wat kansen in voor Odisco, maar dat mocht niet meer baten. De eindstand was 17-5; een geflateerde uitslag. Voor Odisco een wedstrijd om snel te vergeten. Doelpuntenmaaksters: 2x Dena Essens, Floor van Heeswijk, Myrthe van Heereveld en Marlon van Heeswijk.