Afbeelding

Jubilarissen OdaKoor

Roois nieuws
Op dinsdag 26 november werd door het Oda-koor traditioneel het jaarlijkse St. Ceciliafeest gehouden. Een sfeervolle en gezellige bijeenkomst, waarbij door de leden ook een lied of declamatie of een ander optreden wordt opgevoerd. Dit jaar werden ook twee jubilarissen in het zonnetje gezet voor 12 ½ jaar koorlidmaatschap.

Het ging daarbij om mevr. A. Van Deursen - Gottenbos en mevr. O. Kusters. In verband met ziekte werd mevr. Kusters door het bestuur thuis gehuldigd. In zijn toespraak bedankte voorzitter Nard van Rooij beide jubilarissen voor hun jarenlange inzet en hij sprak de hoop uit dat het koor nog lang van hun diensten gebruik zou kunnen maken.
Een ouderenkoor, de naam zegt het al, is natuurlijk kwetsbaar door de leeftijden. Gelukkig is er wel regelmatig aanwas van nieuwe leden, maar meer leden zijn uiteraard altijd welkom. Vooral bij de sopranen is er uitbreiding gewenst. Naast het vertrouwde Nederlandstalig repertoire zingt het koor ook Duitse, Engelse en Italiaanse liederen. Het Oda-koor houdt elke dinsdagavond van 18.30 tot 19.45 uur de repetitie in Odendael en geïnteresseerden zijn van harte welkom.