Afbeelding

Ollend Dreijt Dur maakt goede doelen blij

Roois nieuws
Zaterdag 17 augustus, drie maanden na de geslaagde zesde editie van Ollend Dreijt Dur, vond er als dank voor alle hulp een feestavond plaats voor de vele sponsors en vrijwilligers. De sfeer was weer erg goed en er werd gezellig nagepraat over het geslaagde feestweekend. Er werden foto’s en videobeelden getoond om de sfeer nog een keer te proeven en het goede doel van editie 2013 werd bekendgemaakt.

Voorzitter Twan Sanders bedankte alle sponsors voor hun bijdragen en alle vrijwilligers voor hun inzet tijdens het weekend op welke wijze dan ook. “Mede door jullie inzet en hulp is de zesde editie van Ollend Dreijt Dur een groot succes geworden. Ook dit jaar was de tent zowel op vrijdag- als zaterdagavond weer goed gevuld. Het weer op zondag werkte ook beter mee dan voorgaande jaren, mede hierdoor was deze dag weer zeer geslaagd. We hebben wederom een goed programma neer kunnen zetten, de entree- en consumptieprijs laag kunnen houden en zijn weer in staat dit jaar een goed doel te steunen. Dit is geweldig, heel erg bedankt allemaal!” Evenals voorgaande jaren komt een deel van de opbrengst van Ollend Dreijt Dur ten goede aan de Ollandse gemeenschap. De organisatie heeft dit jaar gekozen voor twee goede doelen.
Als eerste werd er een cheque t.w.v. €500,- uitgereikt aan Eric Bekkers. Hij wil het initiatief nemen om een schaatsbaan op het Dorpsplein te maken. Als het weer het toelaat, hoopt hij dit met een aantal enthousiaste mensen te kunnen realiseren.
De tweede cheque t.w.v. €500,- werd uitgereikt aan korfbalclub Odisco. De cheque werd in ontvangst genomen door Martien van Esch. De korfbalverenging zal deze cheque gaan gebruiken om de financiële tegenslagen van dit jaar gedeeltelijk te compenseren. Ollend Dreijt Dur hecht veel waarde aan de sportverenigingen die zich in Olland bevinden en dragen graag een steentje bij om deze verengingen te behouden.
Editie 2014
Ook werd vooruitgekeken naar de volgende editie. Deze zevende editie zal plaatsvinden op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 juni 2014. Evenals voorgaande jaren is dit het eerste weekend na Pinksteren. De organisatie is alweer met veel enthousiasme begonnen aan de voorbereiding. Ideeën hiervoor zijn natuurlijk van harte welkom. Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en onze activiteiten via Facebook. Ter afsluiting benadrukte de voorzitter nogmaals, dat zonder de steun van alle sponsors en vrijwilligers, Ollend Dreijt Dur niet op deze manier plaats zou kunnen vinden. Hij hoopt daarom ook dat de organisatie voor editie 2014 weer op hun steun kan rekenen.
Meer info en foto’s zijn te vinden op; www.ollenddreijtdur.nl