Odisco 1 wint dankzij geweldige inzet

Odisco 1 speelde afgelopen zondag uit tegen ZSV 1 in Deurne. Het zou een zware wedstrijd gaan worden, want ZSV had namelijk nog geen punt verloren in de zaalcompetitie.

Odisco begon sterk aan de wedstrijd en liet zien met niets minder dan de winst naar huis te willen gaan. Meike Leenderts maakte snel 0-1, waarna Marlon van Heeswijk de 0-2 binnen schoot. Na 10 minuten wist ZSV iets terug te doen via een strafworp 1-2. Daarna speelde Odisco uitstekend: de meiden maakten weinig fouten en waren effectief in het aanvallen. Na 28 minuten was de stand 1-6, waar Dena Essens, Anouk de Jong, Meike Leenderts en Marieke van Heeswijk samen voor zorgden. 5 minuten voor rust werd het onrustig en het spel werd wat minder, hierdoor moest Odisco nog 2 doelpunten incasseren. Ruststand 3-6.

Na rust scoorde ZSV meteen, waardoor ze op nog maar 2 doelpunten achterstand kwamen. Maar Odisco wist nu dat het hard moest werken en 110% inzet moest geven om zichzelf weer te herpakken. Dit gebeurde ook, maar Odisco kon niet meteen scoren. In de 15e minuut scoorde Lisa Wouters 4-7. Odisco had het goede gevoel weer en kon via Myrthe van Heereveld het verschil weer 4 maken. In de 25e minuut deed ZSV weer iets terug 5-8. Maar Meike Leenderts scoorde meteen de 5-9. ZSV scoorde nog één maal, maar Odisco kwam niet meer in de problemen. Eindstand 6-9. Odisco beloonde zichzelf voor het goede spel en het harde werken.