Nijnsel 1 overklast Gazelle 1

In de eerste minuten van de wedstrijd ging het nagenoeg gelijk op tussen de beide partijen. Na 9 minuten kwam Nijnsel op voorsprong door een strafworp van Monique Merks. Welke bijna direct werd gevolgd door een afstandsschot nogmaals van Monique. Na de eerste 10 minuten van de wedstrijd leidde Nijnsel met 2-0.

Niet lang daarna werd het 3-0 door een afstandsschot vanaf de middellijn genomen door Manon van Walbeek. Hierop volgde direct een antwoord van Gazelle waarna de stand 3-1 was. Enkele minuten verder in de wedstrijd scoorde Marlou van der Vleuten met een afstandsschot 4-1. Hierna volgde Gazelle direct waardoor de stand 4-2 werd. Niet veel later werd het 4-3. Door een kleine kans van Sandra Verhagen door middel van een bovenhandse bal onder de korf werd het al snel 5-3. Waarna Myrna Foolen door middel van een afstandsschot de 6-3 maakte waarmee we de rust ingingen.

Na de rust werd direct de bal door de verdediging uit het spel van Gazelle gehaald. Hierna duurde het even voordat Nijnsel doeltreffend tot schot kwam. Na 7 minuten scoorde Myrna Foolen met een afstandsschot de 7-3 voorsprong voor Nijnsel. Gazelle kwam in de 2e helft nog enkele malen tot schot maar deze waren niet doeltreffend. Niet veel later scoorde Anne Sijbers met een afstandsschot de 8-3. Hiermee leek de zege inzicht met nog 15 minuten op de klok. Met een doorloopbal maakte Sandra Verhagen de stand 9-3. Al snel volgde Susan Witlox met een afstandsschot waarmee Nijnsel met 10-3 de wedstrijd leidde. Myrna Foolen volgde direct met een afstandsschot waardoor de stand 11-3 werd. Net voor het einde van de wedstrijd scoorde Nicole de Koning de 12-3.

Aankomend weekend staat er geen wedstrijd voor Nijnsel 1 op het programma. 16 december zullen zij het opnemen tegen Midako 1 uit Mierlo om 11.15 uur in sporthal De Streepen.