Ollandia boekt verdienstelijk gelijkspel tegen Gemert 2

De wedstrijd was nog geen 1 minuut oud of de 1-0 stond op het scorebord. Het was Robert Erven die een indraaiende bal van Richard Markus binnenschoot. Lang kon Ollandia hiervan niet genieten want 2 minuten later lag de gelijkmaker achter Tom Wouters. Een goed genomen vrije trap ging er bij de 1e paal in. Hierna was Gemert 2 de bovenliggende partij zonder tot grote kansen te komen.

Ollandia verdedigde gedisciplineerd maar kon onvoldoende onder de druk uitkomen. Toch was het Ollandia die in de 12e minuut opnieuw op voorsprong kwam. Met een prima pass zette Rob van der Heijden William Bekkers vrij voor de keeper die beheerst afrond. Hierna ging Gemert 2 nog meer druk zetten en was het voor Ollandia alle hens aan dek. In de 30e minuut kwam de verwachte gelijkmaker. Een afstandschot ging over Tom tegen de lat en de terugspringende bal werd keurig binnengetikt door een van aanvallers van Gemert. Dit was tevens de ruststand.
Na rust werd het bij Gemert 2 ook allemaal wat minder en kwam ook Ollandia aan meer aanvallen toe. Ondanks de diverse wissels was het Ollandia die de beste kansen kreeg. Vooral de uitstekende breedtepass van René Raaijmakers op Rob van der Heijden had een beter lot verdiend. De bal in één beweging meenemende kwam hij schuin voor de goal uit maar zag zijn schot net voorlangs gaan. Ook de kans van William Bekkers, die net een ‘klein teentje” te kort kwam mocht de stand geen ander aanzien geven. Al met al een zeer verdienstelijke uitslag die vertrouwen geeft voor de 1e wedstrijd van de competitie tegen Nijnsel.