Avontuurlijke tocht voor leerlingen Sint-Oedenrode en Schijndel

Roois nieuws Onderwijs / Sint-Oedenrode
Op maandag 4 juni en donderdag 7 juni gaan de leerlingen van basisschool Dommelrode en basisschool De Regenboog hun gezelligste dagje uit beleven. Dit naar aanleiding van de recente tekenwedstrijd van Stuurgroep Vlagheide. Uit de vele tekeningen heeft de deskundige jury twee winnaars gekozen die een Avontuurlijke tocht cadeau krijgen.

In het kader van Masterplan Vlagheide werd door de stuurgroep een tekenwedstrijd georganiseerd. Dit in aanloop naar de recente Open dag Vlagheide. Peter Prins gaf een tweetal presentaties voor leerlingen van omliggende basisscholen. Vervolgens kregen deze kinderen de opdracht om een tekening te maken van ‘hun droom van Vlagheide.’ Uiteindelijk heeft de jury twee winnaars gekozen. Deze winnaars kregen een certificaat overhandigd van Patrick van der Heijden, eigenaar van RecreatieTeam Vlagheide. Met dit certificaat mogen de winnaars hun klasgenootjes meenemen op Avontuurlijke tocht door Vlagheide.

Op maandag 4 juni ontvangt RecreatieTeam Vlagheide groep zeven van basisschool Dommelrode uit Sint-Oedenrode op Camping ‘t Skônste Plekske. Donderdag 7 juni is de winnende groep van basisschool De Regenboog uit Schijndel aan de beurt om hun gezelligste dagje uit te beleven!