Concordia/Boskant wint met 16-13 van ZIGO

Concordia/Boskant wist direct de score te openen met een mooi afstandschot 1-0. Beide teams begonnen fel aan de wedstrijd. Na vijf minuten wist ZIGO de stand weer gelijk te maken 1-1. Door het benutten van twee korte kansen kon Concordia/Boskant weer op voorsprong komen 3-1. ZIGO antwoorden hier op met het benutten van een strafworp 3-2. Dit score verloop bleef zo de gehele eerste helft. Steeds wanneer Concordia/Boskant een voorsprong nam van twee doelpunten kwam ZIGO weer terug op één doelpunt. Concordia/Boskant had moeite met het vinden van haar eigen spel en wist zo niet verder uit te lopen. In de laatste minuut voor rust wist ZIGO zelfs de stand weer gelijk te trekken 6-6. Toch wist Concordia/Boskant door het benutten van een kort kansje nog met een voorsprong de kleedkamer in te gaan 7-6.

Het was duidelijk dat de dames van Concordia/Boskant beter moesten gaan spelen en zorgen dat ze haar eigen spel ging spelen om zo de wedstrijd te winnen. Maar ook na rust bleef de stand gelijk op gaan. ZIGO maakte direct de 7-7 door het benutten van een doorloopbal. Concordia/Boskant wist steeds weer op voorsprong te komen maar bij de 9-9 leek ZIGO het stokje over te nemen. Concordia/Boskant had even wat moeite met het vinden van kansen waardoor ZIGO met twee mooie afstandschoten op voorsprong kwam 9-11. Met de vakwissel wist Concordia/Boskant weer direct twee keer te scoren waardoor de stand weer gelijk werd 11-11. Maar ook nu wist ZIGO weer een voorsprong te pakken, met het benutten van een strafworp en een doorloopbal werd het 11-13. Even leek het erop dat Concordia/Boskant de punten mee naar Tilburg zou geven. Gelukkig hadden de dames van Concordia/Boskant nog een mooi slotoffensief in petto. In de laatste tien minuten werd er van een 11-13 achterstand teruggeknokt naar een 16-13 overwinning. Een matige wedstrijd voor Concordia/Boskant maar gelukkig toch een overwinning waardoor de dames op de derde plek blijven staan.
Ook Concordia/Boskant 2 wist weer te winnen en blijft zo aan kop.