De Beleving en Travel Counsellors slaan handen ineen

Roois nieuws Bedrijfsnieuws
Passie voor je vak en plezier in wat je doet zijn de allerbelangrijkste ingrediënten om net die stap extra te zetten voor u als klant. Brasserie de Beleving heeft een passie voor koken en Will-Therèse van Roosmalen, Travel Counsellors, een passie voor reizen.

We hebben de handen ineengeslagen en bieden u graag een dinerbon aan, zodat u met onze beide bedrijven kennis kan maken. Bij het boeken van een reis ontvangt u één dinerbon per boeking van Brasserie de Beleving. De waarde van de bon varieert tussen de € 20 en € 50, afhankelijk van de grootte van de reis die u boekt. (geldt niet voor losse vliegtickets). De actie is geldig van 11 januari tot en met 15 maart 2012.

Brasserie de Beleving
Lekker uit eten tegen een betaalbare prijs in een gezellige ambiance, dat is Brasserie De Beleving.
Wij heten u van harte welkom. Of u nu alleen, met z'n tweeën of met een groter gezelschap wenst te komen eten, wij zorgen voor een geslaagde Beleving.
www.brasseriedebeleving.nl  

Will-Therèse van Roosmalen is als sinds 2002 persoonlijk reisadviseur. Ze onderscheidt zich door het hoge niveau van persoonlijke service. Afgelopen jaar is ze bekroond met een award op de nationale conferentie van Travel Counsellors Nederland b.v. Ze werkt samen met agenten over de hele wereld. Dus de prijzen zijn scherp!

www.travelcounsellors.nl/willtherese , Tel: 0413-471651, 06-10278330