Afbeelding

Winterstop voor VV Boskant

Roois nieuws Sport
Voorlopig staan er voor de teams van vv Boskant geen competitiewedstrijden op het programma. Vanaf nu begint voor Zuid 2 de winterstop. Tijd voor andere activiteiten.

De competitie voor de senioren en dames wordt pas 2 weken na carnaval hervat. Dat betekent dus dat de teams die tot dusverre hun geplande wedstrijden hebben kunnen spelen pas op zondag 4 maart “officieel” in actie komen. En omdat er door slecht weer nauwelijks wedstrijden zijn afgelast, geldt dat voor de meeste teams! Om die reden is ruimte om in de komende periode rust te nemen en de aandacht even te verplaatsen naar allerlei andere activiteiten die op het programma staan. In de huiselijke sfeer bedoel ik dan Kerstmis en Nieuwjaar, voor vv Boskant de Nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari en het playbackweekend op vrijdag 13 en zondag 15 januari van het nieuwe jaar. Blessures krijgen de tijd om te genezen en er kan in alle rust worden gewerkt naar de herstart van de competitie.
Voor de jeugd is dat even anders geregeld. De eerste competitiewedstrijden staan ingepland op zaterdag 21 januari 2012. Vanzelfsprekend houden we u via de media op de hoogte!
Namens het bestuur en de leden van vv Boskant wens ik alle lezers prettige feestdagen toe en een gelukkig, sportief en vooral gezond 2012!
De meest recente informatie kunt u trouwens ook terugvinden op de vv Boskant site: www.vvBoskant.nl  

Uitslagen senioren
Ollandia 4-Boskant 6 afgelast.

V.V. Boskant jeugd

Uitslagen jeugd
Best Vooruit A2–Boskant A1 5-4; Best Vooruit B3–Boskant B1 0-5; Best Vooruit C4–Boskant C1 5-1; Best Vooruit D3–Boskant D1 4-3; Best Vooruit E5-Boskant E1 1-3; Best Vooruit E8-Boskant E2 1-10.

Programma zaterdag 24 december
Geen programma