2-0 Bekerwinst Rhode tegen DVG

Net als vorig jaar was DVG in de derde bekerronde de tegenstander en ook ditmaal wist Rhode zich te plaatsen voor de voor de ronde. In de vierde ronde is dit keer Heeswijk de tegenstander, dat met 0-1 van Constantia won.
Rhode begon zondag zonder 5 basisspelers die o.a. i.v.m. lichte blessures werden gespaard. Rhode was wel de betere ploeg, maar speelde toch te slordig om het DVG heel erg moeilijk te maken. Na een minuut of 20 kwam Rhode uit een corner op voorsprong, de bal werd teruggelegd op Roel Smeets die hard inschoot en voor een 1-0 ruststand zorgde. Rhode begon daarna goede aan de 2e helft, er kwamen ook kansen, o.a. een schot uit een moeilijke hoek van Tim Stewart dan net voorlangs ging. Halverwege de 2e helft zakte Rhode wat terug en kon DVG wat druk gaan zetten. Maar het was juist Rhode dat toen scoorde. Bas van Kuringen worstelde zich door de DVG defensie, werd tegen de grond gewerkt en mocht vervolgens vanaf de 11 meter de tweede treffer laten aantekenen. Rhode had geluk toen de vrijstaande DVG spits in de 85e minuut de paal raakte. Daarmee was de strijd beslist en er kwamen nog een aantal kansen voor Rhode, o.a. voor Mike Reniers die tweemaal de doelman van DVG op de proef stelde, het bleef echter 2-0. Zondag speelt Rhode weer voor de competitie en ontvangt dan Boekel Sport, evenals Rhode een middenmoter. Voor meer informatie zie ook www.rhode.nl.

Programma
Rhode-Boekel Sport, 14:30 u; Volharding 2-Rhode 2, 12 u; Rhode 3-MULO 2, 12 u; DVG 3-Rhode 4, 11 u; Schijndel 6-Rhode 6, 12 u; Rhode 8-Irene 3, 10 u; Rhode 9-Boekel Sport 7, 11 u; Rhode 10-Avestein 7, 12 u.

Uitslagen
DVG-Rhode, 2-0; LSV-Rhode 2, 4-6; SCMH 3-Rhode 6, 0-4; Gemert 9-Rhode 9, 0-0; Dames-Vorstenb. Boys, 2-0.