PRINSENZITTINGEN 2012 20, 21, 27 en 28 januari

Roois nieuws MooiPapgat.nl St.Oedenrode
De voorverkoop voor de Prinsenzittingen 2012 staat weer voor de deur. Aanstaande zaterdag 3 december tussen 12.00 en 15.00 uur start de voorverkoop bij de Beurs en van voorgaande jaren weten we dat op deze dag erg veel kaarten worden verkocht. Voor alle avonden zijn er dan nog kaarten verkrijgbaar en ook dit jaar geldt weer: op=op!!

En de Prinsenzittingen van Papgat zouden de Prinsenzittingen niet zijn als er ook dit jaar niet opnieuw wat nieuws te melden is.
Ook dit jaar maakt er een nieuwe kletser zijn debuut. Met maar liefst vijf kletsers in de ton zal het weer een uiterst vermakelijke avond worden. Maar vergeet daarnaast ook zeker de rest van de artiesten niet.

Met volop zang, dans, cabaret en uitstekende muziek staan de Rooise Prinsenzittingen inmiddels tot in der verre omtrek bekend als niet te missen avonden. Met elk jaar weer vier uitverkochte zalen. Ook als je nieuwe inwoner van Sint-Oedenrode bent dan is dit bij uitstek de gelegenheid om Rooi te leren kennen. Zowel op cultureel als politiek gebied. Want geloof maar dat er voor de kletsers politiek weer voldoende zaken hebben voorgedaan om de Rooise politici nog eens goed op de korrel te nemen.

Dus wil je zeker zijn van een kaart voor de Prinsenzittingen, of zoek je nog een leuk cadeau voor surprise, kom aanstaande zaterdag 3 december naar De Beurs.