Dames 1 MHC spelen gelijk

Zondag 20 november stond de thuiswedstrijd tegen het Valkenswaardse HOD op het programma. Een belangrijke wedstrijd die zal bepalen met welk gevoel de dames de winterstop in gaan.

Na een teleurstellende wedstrijd afgelopen week tegen Weert waren de Rooise dames er op gebrand om deze week punten te pakken. Beide teams begonnen fel aan de wedstrijd, HOD zette veel druk en kregen binnen 5 minuten al een paar strafcorners. Maar door de goede verdediging van Rooi kwam daar geen doelpunt uit. Het ging gelijk op, weinig kansen volgden voor beide teams wat voor een spannende wedstrijd zorgden. En zo 0-0 de rust in gingen. Na een flinke oppepper van Meta en Ties gingen de Rooise dames er weer tegenaan. Meteen na het fluitsignaal was er een goede kans voor Rooi. Het ging nog steeds gelijk op, en weer weinig kansen. HOD kreeg nog enkele corners maar door de goede reddingen van de Rooise keeper Michelle Beerens werden deze niet benut. Ook Rooi kreeg een paar corners maar ook hier kwamen er geen doelpunten uit. Dit zorgde voor een eindstand van 0-0.

Zondag spelen de Dames de laatste wedstrijd thuis tegen Nuenen. Hopelijk tot ziens langs de lijn!