TV de Kienehoef presteert alweer goed op Nationale Tennis Cup

Roois nieuws Sport
Uit het gehele land kwamen het eerste weekend van oktober tennissers naar Eindhoven om deel te nemen aan de Nationale Tennis Cup. Voor dit toernooi nodigt de KNLTB louter clubkampioenen uit van het jaar ervoor. Alle genodigde deelnemers hadden dus in 2010 bewezen in hun speelsterkte de beste van hun club te zijn. Tijdens dit weekend werd uitgemaakt wie zich een jaar lang Nederlands Kampioen mag noemen.

Namens TV de Kienehoef hebben zes spelers deelgenomen aan de Nationale Tennis Cup en niet zonder succes! Angelique Visser kwam uit in de damesenkel 5 categorie. Ze wist de finale winnend af te sluiten, na een spannende partij die beslist werd in de supertiebreak. Door die prestatie mag Angelique zich een jaar lang Nederlands kampioen wanen. Proficiat! Helaas wist Angelique Visser met haar partner Michelle Hoogeveen minder potten te breken in de Damesdubbel 5 categorie waar de concurrentie te sterk bleek.
In de categorie Herendubbel 5 deden namens TV de Kienehoef twee koppels mee: Christian de Groot & Robbert van Hout en Rob van den Hurk & Sander van der Kaay. Rob en Sander, vorig jaar nog Nederlands kampioen, waren dit jaar niet scherp en werden vierde. Robbert en Christian wisten alle wedstrijden overtuigend te winnen en mogen zich daarom een heel jaar Nederlands kampioen noemen. Goed werk mannen!
Al met al was dit een geslaagd toernooi voor de spelers van de Kienehoef. Volgend jaar zullen er zeker weer clubkampioenen mee gaan doen aan de Nationale Tennis Cup.