Afbeelding

De toel zorgt voor een verassing

Roois nieuws Sport
Afgelopen week zijn er vier van de vijf geplande wedstrijden doorgegaan.
Toel 1 ging na Berghem om daar tegen de Bergplaets te spelen Toel 2 vertrok na Handel om tegen de linde te spelen. Van Ouds 1 speelde tegen piek 3 uit Boxmeer in het gezelligste cafe aan het kerkpleintje.
Kofferen Reed na Berghem om daar tegen Merx 3 te spelen.

Van Ouds 2 zou tegen Piek 2 gaan spelen in Boxmeer maar deze werd op het laatste moment afgezegd.
Nu ging van Ouds richting Schijndel om daar tegen keep Faith te spelen.

Van Ouds 2

Dit team kreeg op het laatste moment een afzegging Mark de regiocoordinator wist dat keep faith ook een afmelding had en dat er een druk schema is dit seizoen daarom werd de wedstrijd Keep faith van Ouds 2 na voren geschoven. Jorrit Jeroen Ronnie en Rene stapte dus met vol goede moed de Kafmolen binnen. Dit bleek ook niet overdreven ze wonnen de zwaar beladen wedstrijd uit eindelijk met 12 tegen 9

Kofferen 1

Kofferen had wat buikpijn van vorige week Want ook deze week moesten ze tegen de merx spelen vorige week verloren ze kansloos van Merx 2 .
Deze week stond Merx 3 op het programma Het is dan wel een ander team maar toch speelde de uitslag van vorige week een klein rolletje.
Het kofferen moest dit statisties ruim kunnen winnen. Ze wonnen hem wel maar het had wel wat meer mogen zijn zoals de spelers zelf zeiden na afloop. de uitslag was 15 tegen 8


De toel 2

De toel had deze week ook een zeer zware tegenstander De linde uit Handel .
In dit team staat de meervoudig wereldkampioene Jeannine Warmerdam.
De toel verloor dan ook deze wdstrijd met 21 tegen 0 .
De spelers van de toel waren wel zeer te spreken over de sportievietijd van de spelers van de Linde Alles werd netjes uitgelegd.
Dat is wel kenmerkend voor deze competitie dat de teams elkaar zoveel mogelijk helpen.

Van Ouds 1

Mark Patrick Michael en Arno kregen de vier dames op bezoek.
Echter hadden de dames vandaag een heer mee genomen. De eerste drie pijlen die Mark goiden kwamen meteen in de bull terecht.
Dit had hij al drie seizoenen lang niet gedaan (drie pijlen achter elkaar in de bull) Dit beloofde dus nog wat Ook Arno stond weer als van ouds te gooien. Alleen Michael en Patrick bleven wat achter op dit hoge nivo.
Van Ouds won uiteindelijk met 16 tegen 5

Toel 1

Het eerste team uit Olland reed na Berghem om daar tegen de Bergplaets te spelen.. Het team dat net bekomen was van Olland kermis zorgde voor de grootste verassing van de week. Het team begon matig en kwam met vier tegen nul achter. Maar de jongens raapte net op tij alle moed bijeen en kwam tot een zeer verassende uitslag van 12 9 winst. Het team uit Berghem dat afgelopen zomer nog tweede werd in de zomer competitie wist ook niet wat hun gebeurde.

Programma aankomende donderdag

Kofferen 1 speelt donderdag tegen de Kafmolen in De kafmolen te Schijndel
Toel 1 speelt donderdag tegen Keep Faith uit Schijndel in D'n Toel
Toel 2 speelt donderdag niet
Van Ouds 1 speelt donderdag tegen de Bergplaets in Cafe van Ouds
Van Ouds 2 speelt donderdag tegen de Linde in Handel