Afbeelding

Scouting Rooi: de Bevers.

Roois nieuws Kunst en Cultuur
Het nieuwe scoutingseizoen is enkele weken geleden weer van start gegaan en het belooft nu al een mooi seizoen te worden! Scouting Rooi kent verschillende speltakken die allen hun eigen thema en activiteiten hebben. De komende weken stelt Scouting Rooi haar speltakken op deze plaats voor. We beginnen met de bevers.

Bevers zijn jongens en meisjes van 5 tot en met 7 jaar die elke zaterdagmiddag van 13.30 uur tot 15.30 uur samen komen op de blokhut aan het Achterpad om samen met de leiding avonturen te beleven. Elke week ondernemen zij weer iets nieuws. Zo zijn ze onlangs naar het park geweest voor een spannend bosspel en gaan zij binnenkort een echt kampvuurtje maken en een speurtocht lopen. Eens per jaar gaan de Bevers op kamp waarbij ze een weekend lang op de blokhut zullen verblijven. Dit kamp heeft elk jaar een ander thema. Zo zijn de bevers al eens op kamp geweest naar het circus of in de middeleeuwen!
Natuurlijk zijn dit niet de enige activiteiten die de Bevers ondernemen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar wat de Bevers nog meer doen? Dan nodigen we je graag uit voor de vriendjes- en vriendinnetjesdag op zaterdag 24 september 2011! Tijdens deze middag mag iedereen alleen of met een vriendje/vriendinnetje komen kijken bij de bevers. Meer informatie over de Bevers en andere speltakken van Scouting Rooi vind je op www.scoutingrooi.nl  Wil je graag bij de Bevers komen kijken maar kun je niet op 24 september, stuur dan een berichtje via het contactformulier op de website.

Scouting Rooi is dringend op zoek naar nieuwe leiding voor verschillende groepen. Ben je 16 jaar of ouder en heb je interesse bezoek dan onze website en klik op “Leiding worden”. Tot ziens!