Logo mooirooi.nl
Op de koffie bij...

Op de koffie bij Rewi Brievenbus

Tijdens de lunchpauzes maakte René van Lieshout vaak een wandelingetje. Daarbij kwam hij vaak langs mooie huizen, mooie tuinen ..….maar met afschuwelijke brievenbussen.Duidelijk een ondergeschoven kindje dus! René bedacht dat hij hier wel iets mee kon.Fabrikanten werden benaderd, zijn zoon ontwierp een virtuele etalage en René stelde in zijn huis aan de boskantseweg  een uitgebreide collectie brievenbussen ten toon.
 
De webwinkel is het grote pluspunt van Rewi Brievenbus.Mensen uit het hele land kunnen op www.rewi-brievenbus.nl  online hun brievenbus bestellen.Betalen met Ideal blijkt vertrouwd en gemakkelijk.Wie de modellen liever met eigen ogen wil aanschouwen, 90 % van het assortiment staat op voorraad aan de boskantseweg, bij voorkeur na telefonische of mailafspraak.

De hardhouten brievenbussen worden vervaardigd van Iroko hardhout. Dit hardhout heeft een hoge natuurlijke duurzaamheid waardoor de eigenaar jarenlang plezier heeft van zijn brievenbus.De sierbeton brievenbussen, 6 modellen, worden geproduceerd in blauwsteen uitvoering d.w.z. in diepte gekleurd gladbeton, uitgevoerd in hedendaagse stijl.De metalen brievenbussen zijn voorzien van een poedercoating, waardoor deze een kleurvaste en sterke laag hebben.De RVS brievenbussen tenslotte hebben een tijdloos design en zijn van hoge kwaliteit.

Maar dit is niet alles wat Rewi doet, ook het plaatsen van de brievenbus met eventueel verlichting op of bij uw brievenbus kan worden geregeld.Volgens René van Lieshout zit er ook een groot potentieel in de business-to-business markt. Producten leveren voor bijvoorbeeld bedrijventerreinen kan in de toekomst steeds meer onderdeel van het werk van Rewi Brievenbus uit gaan maken. Bijvoorbeeld een brievenbus met een lasergesneden logo en/of huisnummer behoort tot de mogelijkheden. Kwaliteit is het speerpunt van René. Een kwaliteitproduct voor de juiste prijs is waar Rewi Brievenbus voor staat.

Momenteel werkt René nog in loondienst, het ideaalbeeld is natuurlijk voor 100% met het eigen bedrijf bezig te zijn. De toekomst zal dit uitwijzen. ‘Haal meer uit je brievenbus’, aldus René. En daar heeft hij absoluut gelijk in. Met zulke mooie brievenbussen haal je letterlijk en figuurlijk meer uit je brievenbus dan alleen de post! www.rewi-brievenbus.nl

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ben je ook zo blij dat het Carnavalsseizoen weer nadert?Reageren!