Afbeelding
Foto:

Ereplaatsen op Eindejaarstoernooi

Sport

Sint-Oedenrode - Twaalf judoka’s van Dai Ippo hadden zich ingeschreven voor het Eindejaarstoernooi van judovereniging Kaihatsu in Oss.

Al vroeg moest men zich daar melden. Lennon van Lanen ging maar meteen goed van start. Helaas in een kleine poule won hij zijn wedstrijden en pakte de eerste plaats. Duke Janssen krijgt maar geen grip op zijn eerst partij wanneer hij op toernooi gaat. Duke won in Oss maar een partij en werd daarmee derde. Amy van de Brugh draaide niet zo goed. Dit terwijl ze op het vorige toernooi eerste werd. Zondag moest ze genoegen nemen met een vierde plaats.
Mike van Genugten was nog maar net hersteld van een enkelblessure en wist twee partijen te winnen en werd daarmee tweede. Fien Pluk draaide vier partijen en wist er twee te winnen met Ippon en pakte daarmee een tweede plaats. Finn van den Elsen had er zin in zondag. Hij won zijn drie partijen allen met Ippon en werd afgetekend eerste. Tijn Leduc werd met hard werken derde. Job Ketelaars kreeg zijn draai maar niet goed te pakken. Hij wist helaas geen partij te winnen en werd vierde. Lea van de Zandenis is weer wat meer gaan trainen, maar dit kwam er nog niet uit. Lea werd derde. Noah de Laat startte sterk, maar moest het helaas in zijn laatste partij afleggen. Toch pakte hiermee wel een mooie tweede plaats. Silke de Laat gaat goed op de trainingen maar dit zien we nog niet direct terug in de wedstrijden. Silke werd derde. Frens van de Zanden had een gemakkelijke dag. Hij won vijf partijen met Ippon en werd afgetekend eerste.