KV Nijnsel laat punten liggen

Nijnsel - Zondag 10 december speelde KV Nijnsel uit in Veghel tegen SCMH. Beide teams fel strijdend om de belangrijke punten binnen te halen.

Vanaf het allereerste fluitsignaal was duidelijk dat beide teams vastberaden waren om te winnen. KV Nijnsel wist al snel de score te openen met een afstandsschot, maar een aantal minuten later wist ook SCMH de korf te raken. De eerste helft gaat gelijkt op. Aanvallend creëert KV Nijnsel mooie kansen, maar is niet scherp in de balplaatsing om de kansen daadwerkelijk af te kunnen maken. Met een 5-5 tussenstand gaan KV Nijnsel en SCMH de rust in.

Bij aanvang van de tweede helft duurde het even voordat KV Nijnsel weer tot scoren komt, waardoor SCMH de voorsprong weet te pakken. Deze voorsprong is echter van korte duur, aangezien KV Nijnsel met twee afstandsschoten en een doorloopbal weer met een 7-8 op voorsprong komt. Het spel blijft intens en KV Nijnsel voelt de druk waardoor ze af en toe verkeerde keuzes maken en nauwelijks meer tot scoren komen. Met 12-9 op het scorebord klinkt het eindsignaal van de wedstrijd. KV Nijnsel laat deze zaalcompetitie voor het eerst punten liggen, maar behoudt gedeelde koppositie.