Dit is zo'n oude foto, een mooi voorbeeld. VV Nijnsel jeugdkamp in 1997.
Dit is zo'n oude foto, een mooi voorbeeld. VV Nijnsel jeugdkamp in 1997. Foto:

VV Nijnsel vraagt om foto’s en anekdotes

Sport

Nijnsel – VV Nijnsel is volop voorbereidingen aan treffen voor het jubileumjaar dat vanaf 1 augustus losbarst. Er komen 75 activiteiten aan, natuurlijk voor de club en de leden, maar ook voor de rest van het dorp. Achter de schermen wordt al druk gewerkt aan een jubileumboek. Om dat op een mooie wijze te vullen vraagt de redactie om anekdotes en foto’s uit de geschiedenis van de club.

In 75 jaar is er heel veel gebeurd. Dat is vaak vastgelegd op foto’s maar natuurlijk zijn die lang niet allemaal in het bezit van de vereniging. Er zijn vast en zeker veel mensen die thuis één of meerdere parels in een fotolijstje of in een oude schoendoos hebben liggen. Naar die parels is de redactie op zoek. Het mogen foto’s zijn uit alle jaargangen en over allerlei soorten onderwerpen, als het maar met de voetbalclub te maken heeft. Heb je zo’n foto die je wilt delen? Lever hem dan in bij MooiRooi
(Heuvel 7 Sint-Oedenrode) of in de kantine van de voetbalclub. Als je hem wilt geven hoef je er geen briefje bij te doen. Als je hem terug wilt, dan zet er je naam en telefoonnummer bij. Dan wordt de foto ingescand en krijg je hem terug.

Anekdotes
Niet alleen foto’s vertellen het verhaal van vv Nijnsel door de jaren heen. Dat doen ook anekdotes. Die worden rond het veld en in de kantine met regelmaat verteld, maar de redactie wil ze ook vereeuwigen in het jubileumboek. Heb jij een sappige, grappige, leuke of interessante anekdote over vv Nijnsel die je wilt delen? Stuur dan een mail naar redactie@mooirooi.nl. De anekdotes worden verzameld en de allerleukste krijgen een plek in het jubileumboek. Binnenkort wordt er nog een gezellige anekdoteavond gehouden. Daarover volgt meer informatie.