De winnaars op een rij!
De winnaars op een rij! Foto: Jos van Nunen

Eindelijk weer Rooise winnaar bij Roois Tourspel

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Na heel veel jaren is er eindelijk weer eens een Rooise winnaar gehuldigd bij de prijsuitreiking van het Roois Tourspel. Linda Bekkers mocht de gele trui aantrekken op het podium bij restaurant de Beleving. Dat was voor velen een aangename verrassing.

Ook voor de organisatie. Die was maar wat in haar nopjes met deze Rooise zege. Op het podium stond nóg een Rooienaar. Koen van Kempen pakte de derde plek. Op de tweede plaats nam een deelnemer uit Son en Breugel plaats. Ruud Spee kreeg alle eer voor zijn prestatie. Hij was er dichtbij, want slechts negen punten verschil was het met de nummer één.

Goed doel
Het goed doel dat dit keer was gekozen: Stichting Mi Amigo. Shai Ramsahai en partner Amy Deelen (woonachtig in Sint-Oedenrode) runnen de stichting die opkomt voor de minder bedeelden in de samenleving van Meierijstad. Ze werken samen met Samen Sterk voor Meierijstad. Met hen zorgen ze er voor dat vele gezinnen voedselpakketten krijgen. Gezinnen die dat keihard nodig hebben. Amy nam de cheque van maar liefst drieduizend euro in ontvangst en toonde zich uiteraard dolgelukkig en dankbaar.

Bij restaurant de Beleving was het ouderwets druk voor deze prijsuitreiking. Uiteraard schonk ook dit keer Mutsaars bikes de hoofdprijs: een splinternieuwe wielrenfiets. Daar was het even op wachten, maar door de gezelligheid had iedereen daar maling aan. De organisatie kan terugkijken op een mooie tour, maar vooral ook op een spannend Tourspel.

Een enorme cheque!
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding