De winnaars bij elkaar.
De winnaars bij elkaar. Foto:

Toernooien bij Cloeck & Moedigh

Sport Sport Sport

Sint-Oedenrode - Het was afgelopen zaterdag een drukte van belang op het zonovergoten jeu de boule terrein van Cloeck & Moedigh. Deze dag werd het NJBB Vrouw-Vrouw en het NJBB Man-Man toernooi gespeeld met 33 doubletten, waaronder ook veel Cloeck & Moedigh doubletten. Er werden 5 partijen gespeeld.

Bij de vrouwen werd het doublet Yvonne Verbeek/Christel Kuijs ongeslagen kampioen met 5 winstpartijen en een saldo van +34. Tweede werd het Cloeck & Moedigh doublet Gerrie vd Rijdt/Maria van Berkel (5 +32). Derde werd het doublet Margriet Weber/Wilma Nillissen (4 +26) en vierde het doublet Nellie vd Heuvel/Thea van Sleeuwen (4 +22).

Bij de mannen bleef niemand ongeslagen. Kampioen werd het doublet Jan Verbeek/Jason Lut met 4 winstpartijen en een saldo van +34. Tweede werd het doublet John Odekerken/André Abdoela (4 +32). Derde werd het Cloeck & Moedigh doublet Wim vd Rijdt/Kees Luijten (4 +20), vierde het doublet Wilie de Louweren/Stefan Slegers (4 +10). Het doublet Leon Schoenmaekers/Pieter Moors viel nipt buiten de prijzen (4 +9). Op het eind van de dag werd geconcludeerd dat het een mooi toernooi was geweest en voor herhaling vatbaar.