Rooi dames 1 beloont zichzelf niet

Sint-Oedenrode/Meierijstad - De dames van MHC Sint­-Oedenrode dames 1 kwamen vroeg in de wedstrijd tegen Geel-Zwart dames 1 op voorsprong, maar wisten deze sterke vorm niet vast te houden. Zodoende werd de wedstrijd verloren. Voor de tweede thuiswedstrijd van het seizoen stond Geel-Zwart dames 1 op het programma. Een derby waarin de dames uit Rooi gebrand waren de punten thuis te houden. Zij werden versterkt door de talenten van de week Liv en Anna die zelf met 5-0 hadden gewonnen. Dat was een mooi streven voor de dames 1. Het strijdplan dat voor deze wedstrijd werd getekend was volle bak druk spelen zodat de Veghelse dames zoek werden gespeeld.

De Rooise dames wisten met dit strijdplan de eerste 10 minuten zichzelf te belonen en Corinne van Uden en Dieke Gordijn zetten de 2-0 op het scorebord voor Rooi. Na deze super start lieten de dames het afweten en wist Geel-Zwart de stand snel om te draaien. Rooi had kansen genoeg, maar ze werden niet beloond. Waardoor de rust in werd gegaan met een 2-3 achterstand voor Rooi. In de rust moest de knop om worden gezet, want Rooi moest de draad weer oppakken en kansen gaan benutten. Tijdens de tweede helft creëerde Rooi genoeg kansen, maar de doelpunten bleven uit. Uiteindelijk wist Geel-Zwart nog een doelpunt te scoren uit een strafcorner. De dames wisten het niet meer om te draaien en de wedstrijd eindigde in een 2-4.

Revanche
Het sterke niveau van de vorige wedstrijden wisten de dames deze wedstrijd niet te bereiken. De wedstrijd eindigde daardoor in een teleurstelling, maar komend weekend reizen de dames van MHC Sint-Oedenrode af naar Venlo voor een wedstrijd tegen VHC dames 1. In het Limburgse land gaan de dames alles geven en strijden om punten terug te nemen naar Rooi.