KV Rooi verliest van Klimroos

Sint-Oedenrode - Vandaag stond de wedstrijd tegen Klimroos op het programma. KV Rooi begon goed aan de wedstrijd en daardoor kwamen ze op een 3-1 voorsprong. Daarna volgde er een periode waarin beide teams moeizaam tot scoren kwamen.

De laatste 10 minuten voor rust werd het gat weer gevonden en wist Klimroos langzaam dichterbij te komen. Dit resulteerde in een ruststand van 6-6. Na rust was het KV Rooi die als eerste wist te scoren. Helaas konden ze de voorsprong niet verder uitbreiden dan 2 doelpunten. Door veel onnodig balverlies van KV Rooi kwam Klimroos steeds beter in de wedstrijd. Ze konden opnieuw op gelijke hoogte komen,10-10, en pakten daarna zelfs de voorsprong. KV Rooi bleef zoeken naar de gelijkmaker maar deze kwam er helaas niet. Eindstand: 13-11.