Afbeelding

"Als je niet kunt duiken, dan leren we het je"

Sport

Sint-Oedenrode - De Rooise duikvereniging Aqua Libre viert dit jaar haar dertigjarig bestaan. DeMooiRooiKrant neemt de lezer in drie afleveringen mee door de geschiedenis van deze actieve club. In deze derde en laatste uitgave praten we met voorzitter John Roep over het wel en wee in het derde decenium van de duikvereniging. John werd in december 2005 lid van de club. Hij is nog steeds lid, maar ook voorzitter en duikinstructeur.

De Rooise duikvereniging Aqua Libre viert dit jaar haar dertigjarig bestaan. DeMooiRooiKrant neemt de lezer in drie afleveringen mee door de geschiedenis van deze actieve club. In deze derde en laatste uitgave praten we met voorzitter John Roep over het wel en wee in het derde decenium van de duikvereniging. John werd in december 2005 lid van de club. Hij is nog steeds lid, maar ook voorzitter en duikinstructeur.

"Ik heb voor het eerst gedoken tijdens een vakantie op Barbados. Dat maakte veel indruk, maar na die vakantie ben ik weer gewoon de sporten gaan doen die ik al deed. Maar toen ik in 2005 door blessures gedwongen werd om met mijn andere sporten te stoppen kwam het duiken weer in beeld", vertelt John Roep over zijn reden om lid te worden van Aqua Libre.

Lees woensdag meer in DeMooiRooiKrant


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding