Korfbal
Korfbal

Nipt verlies KV Rooi

Sint-Oedenrode - Dit weekend moest KV Rooi aantreden tegen Avanti. Na een mindere start, waarbij Avanti op een 3-1 voorsprong kwam, kon KV Rooi daarna zelf drie keer op voorsprong komen.

Helaas bleef de voorsprong steeds beperkt tot één doelpunt. Net voor rust was het Avanti die weer de leiding nam; 8-7. Na rust werd de voorsprong vergroot maar gelukkig kon KV Rooi terugkomen en zelfs opnieuw de leiding nemen; 9-10. Vervolgens was het weer Avanti die twee keer kon scoren. vijf minuten voor tijd zette KV Rooi de gelijkmaker op het scorebord. In deze spannende wedstrijd, waarbij beide ploegen aan elkaar gewaagd waren, was het helaas Avanti die, door een discutabele beslissing van de scheidsrechter, aan het langste eind trok; 12-11.