Een beeld uit de wedstrijd tegen Ollandia van afgelopen seizoen
Een beeld uit de wedstrijd tegen Ollandia van afgelopen seizoen

VV Boskant selectie al volop bezig met voorbereiding

Sport

Afgelopen zondag is de Boskant selectie officieel gestart met de voorbereiding op het seizoen 2015-2016. Officieel, omdat een groot aantal spelers er op dat moment al vier trainingen, op de dinsdagen en donderdagen van de voorgaande weken, op hadden zitten. Je moet iets als de bouwvakvakantie precies in de voorbereidingsperiode valt! Het trainingsprogramma krijgt deze week dinsdag en donderdag nog een vervolg, waarna op zaterdag een eerste oefenwedstrijd is gepland, thuis tegen Oirschot Vooruit 1.

Het selectieteam is voor het komend seizoen minimaal veranderd. Luuk de Beer is overgekomen van vv Rhode en Emiel van den Elsen komt over van de A-jeugd. De dames en de lagere teams hebben nog enkele weekjes rust. De eerste training voor de dames staat gepland op woensdag 19 augustus om 19.30 uur, de lagere teams beginnen 1 dag later op donderdag 20 augustus om 19.30 uur.

Voor diegenen die de indeling van Boskant gemist hebben, nog even de namen van de teams die we de komende competitie als tegenstander treffen: Berghem Sport, Cito (Oss), Estria (Grave), FC Schadewijk (Oss), FC de Rakt (Uden), Festilent (Zeeland), NLC'03 (Lith), Ollandia, SCMH (Mariaheide), SDDL (Demen), SES (Langenboom), WEC(Wijbosch) en WHV (Loosbroek). U leest het goed, liefst 13 tegenstanders; een lange en gezien de namen, vermoedelijk ook zware competitie! Mayk van Driel, onze nieuwe hoofdtrainer, komt van SCMH, dus de wedstrijden tegen die tegenstander hebben wat hem betreft sowieso wat extra's. Gelukkig zit Ollandia ook in de poule, zodat we toch weer kunnen rekenen op enkele spannende derby's (hopelijk met een ontspannende 3e helft!). Op zaterdag 15 en zondag 16 augustus speelt Boskant dus een aantal wedstrijden in het kader van DeMooiRooiSchaal die dit jaar wordt georganiseerd door v.v. Nijnsel. Op zaterdag speelt Boskant tegen Rhode, een dag later staan de wedstrijden tegen Ollandia en Nijnsel op het programma. Meer informatie is te vinden op de website van v.v. Nijnsel.