Nelke bij de ingang van haar zaak.
Nelke bij de ingang van haar zaak. Foto:

Stapperz schoenmode opent haar deuren

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Nelke Lathouwers kreeg afgelopen 1 maart de sleutel van de winkel aan de Hertog Hendrikstraat 12.

Na een flinke verbouwing en modernisering is de opening van Stapperz schoenmode gepland op komende zaterdag om 9.30 uur. Natuurlijk wordt ook de nieuwe locatie van Podotherapie Lathouwers geopend. Dat heeft eveneens een nieuw onderkomen gevonden in hetzelfde pand.

“Toen ik anderhalf jaar geleden besloot om voor mezelf te beginnen, had ik niet verwacht dat ik nu een eigen podotherapiepraktijk én een schoenenwinkel zou hebben. Dat is toch heel wat anders en ook wennen, nadat ik ruim tien jaar in vaste loondienst heb gezeten. Door het plaatsen van een nieuwe wand is er een praktijkruimte voor Podotherapie Lathouwers gecreëerd. Doordat de schoenenwinkel en praktijk in hetzelfde pand zitten kan ik mensen op een nog betere manier helpen. Het is een heel fijne combinatie en het vult elkaar goed aan”, vertelt Nelke enthousiast.

De collectie van Stapperz schoenmode bestaat uit modisch comfort schoeisel voor dames, heren en kinderen. Er is een uitgebreid aanbod van schoenen met een uitneembaar voetbed. Daarnaast zijn er schoenen te vinden welke geschikt zijn voor een smallere of juist bredere voet, doordat deze een andere wijdtemaat hebben. Op deze manier kunnen mensen gemakkelijk een schoen vinden waar hun zolen in passen en welke goed aansluiten op hun voetvorm.

Deze merken zitten in de collectie
Australian, AQA, Bunnies, Braqeez, Develab, Durea, Footnotes, Gabor, Giga, GIJS, Kipling, LEF, Maruti, Piedro Sport, Reef, Red Rag, Rhode (najaar), Shoesme, Solidus, van Bommel, Waldlaufer, XSensible.

Openingsactie!
Bij iedere aankoop op de openingsdag: DUBBELE SPAARPUNTEN