Fabian en Julia, de eigenaren.
Fabian en Julia, de eigenaren.

De Friettent Rooi opent haar deuren

Zakelijk

Sint-Oedenrode – Volop ontwikkelingen aan de Rooise Markt. En dan hebben we het niet alleen over het straatwerk. Ook op ondernemersvlak zijn er veranderingen. Zo is cafetaria de Mèrt onlangs overgenomen door de eigenaren van De Vriendschap in Boskant. Zij gaan aan de Rooise Markt verder onder de naam De Friettent Rooi. Vanaf 5 juli 16.30 uur gaan de deuren open.

De laatste week is er gewerkt om het pand een nieuwe look te geven. Zo prijkt het nieuwe logo op de gevel. Na Boskant heeft dus ook Sint-Oedenrode een Friettent. Zo wordt het concept met verse friet verder uitgebreid.

Openingstijden
De komende weken is De Friettent Rooi geopend op woensdag t/m zondag van 16.30 tot 20.00 uur. Dat heeft te maken met de vakantieperiode en met het feit dat er nog naar meer personeel gezocht wordt. Het streven is om half augustus op vrijdag, zaterdag en zondag van 12.00 tot 20.00 uur open te gaan. Tijdens Rooi Kermis is De Friettent alle dagen open. Begin september zal er een nieuwe bedrijfsleider starten en dan worden de openingstijden nog ruimer.

Assortiment
Verse friet is het kenmerk van De Friettent Boskant en dat wordt het ook bij De Friettent Rooi. Daarnaast is er een samenwerking met traiteur-slagerij Verheijen. Zij leveren vers vlees, zoals bijvoorbeeld beenham en gehaktballen, maar ook voor de slaatjes. “We willen kwaliteit leveren en daarmee hebben we met Verheijen een goede partner”, vertelt Fabien Kees.

Aanbieding
Als openingsaanbieding geldt het volgende: gezinszak friet met vier snacks voor een aanbiedingsprijs. Zie de advertentie hiernaast!