Jan Simons.
Jan Simons. Foto: Jos van Nunen

De Bron onderneemt…met Jan Simons

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Ieder half jaar lichten we in De Bron magazine een jonge Rooise ondernemer uit. Dit keer laat Jan Simons van zich horen.

Naam: Jan Simons
Leeftijd: 33 jaar
Gezinssituatie: Samenwonend met mijn partner Vera en een dochter genaamd Bo.
Naam bedrijf: BIJ Simons

Waarom ben je voor je zelf begonnen?
Ik ben voor mij zelf begonnen, omdat ik dit van jongs af aan als droom had. Na tien jaar ervaring op te hebben gedaan bij een aantal bedrijven, deed de kans zich ongeveer twee jaar geleden voor om voor me zelf te starten. Door mijn eigen kantoor te starten, heb ik de vrijheid om mijn stempel te drukken op de diensten die ik lever. Het stelt me ook in staat om flexibel te zijn en snel te reageren op de behoeften van mijn klanten en ze echt van persoonlijk advies te kunnen voorzien. Zonder me druk te hoeven maken over de vele regels en structuren van de grotere bedrijven. Ik vind het erg prettig om elke dag opnieuw mijn klanten de aandacht te geven die ze verdienen en horen te krijgen.

Waarom heb je voor deze naam gekozen?
Als er bijvoorbeeld op een feestje gesproken wordt over verzekeringen en ze krijgen de vraag bij wie ben je verzekerd? Zeggen ze: Bij Simons!

Wat doe je precies?
Wij zijn gespecialiseerd in het volledig ondersteunen van klanten op het gebied van verzekeringen, waarbij wij de lijnen kort houden en direct met én voor de klant schakelen. Daarnaast kan je bij ons natuurlijk ook terecht met vragen omtrent andere zaken zoals bijvoorbeeld een hypotheek.

Wat onderscheidt jou van andere bedrijven?
Er is een verschil met menig concurrent in deze dynamische overname tijd in het verzekeringsvak. Onze vaste adviseurs komen hun afspraken na waardoor jij te allen tijde weet hoe het zit en bij wie je moet zijn. Wij zijn er niet alleen om een verzekering af te sluiten, maar geven ook advies wat men vooral niet dient te verzekeren. Ook hierna blijven wij periodiek met onze relaties in gesprek en lopen het volledige pakket door bij hen aan tafel. Zo zorgen wij ervoor dat alles juist is en aan blijft sluiten op de huidige situatie. Ook bij het regelen van een schade nemen wij voor onze klanten alles uit handen.

Hoe zie jij jouw bedrijf over vijf jaar?
Dat is natuurlijk een lastige vraag, want niemand kan echt in de toekomst kijken. Wel geloof ik dat onze dienstverlening een wijze is die bij veel mensen past en tevens hen ook echt kan helpen. Het zou dan ook mooi zijn om over vijf jaar terug te kijken en te zien dat wij ook daadwerkelijk veel mensen geholpen hebben op het gebied van verzekeren.