De cover van De Bron magazine.
De cover van De Bron magazine.

Hij is er weer: De Bron magazine!

Oproep

Sint-Oedenrode – De Rooise brandweerman Mark Rijken prijkt op de voorpagina van de nieuwste editie van De Bron magazine. Deze week valt het blad op de mat bij alle MooiRooi Plus leden die Sint-Oedenrode en omstreken rijk is.

Ieder jaar verschijnt het magazine twee keer, in de zomer en in de winter. Het staat ook deze keer weer vol interviews, verhalen, foto’s en puzzels.

De rode draad door De Bron magazine zijn onze hulpdiensten die we in Meierijstad bijna iedere dag nodig hebben. Daarnaast staat onze serie onderzoeksverhalen erin over drugsgebruik en -bestrijding. Een verhaal dat daar perfect op aansluit is het interview met Ruth van der Heijden. Zij werkt bij verslavingskliniek Yes We Can en kan daar heel goed over vertellen. Ook liep de redactie een dag mee met de politie. Dat actieverhaal legt ook wat pijnpunten bloot en maakt het daarom interessant om te lezen.

Ben jij lid van MooiRooi Plus? Dan krijg je de uitgave deze week in de brievenbus. Ben je geen lid maar wil je dat wel worden? Meld je dan aan via www.mooirooi.nl/plus