Gezellig druk bij Braveau!
Gezellig druk bij Braveau!

Ondernemend Sint-Oedenrode bezoekt Braveau

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Op dinsdag 14 november was Ondernemend Sint-Oedenrode welkom bij Braveau van Maartje Diks. Met vijftig ondernemers bezochten ze zowel de lunchroom als de splinternieuwe locatie ‘the Bakery’. De ontvangst was bij the Bakery, met huisgemaakte lekkernijen. 

De avond werd officieel geopend door voorzitter Rob Jansen, gevolgd door Frank van Laarhoven met zijn verhaal over de plannen van RooIce voor deze winter. Met aandacht voor de geplande activiteiten, sponsormogelijkheden en dé veiling van deze winter op donderdag 14 december. Aansluitend was het woord aan Githa van de Ven van Met Je Hart, zij vertelde over de activiteiten die de stichting organiseert voor eenzame ouderen. Githa vroeg om aandacht voor deze (vaak niet zichtbare) doelgroep, steun om hun activiteiten te kunnen blijven voortzetten en bedrijven die een groep ouderen willen ontvangen voor een bezoek. Hierna stond Sas Evers, namens Giraffe Coaching ‘op het kratje’ om te vertellen over het werk dat ze doet voor kinderen, jongeren en gezinnen. Door middel van coaching helpt zij hen om zelfvertrouwen, rust en plezier terug te vinden.

De kanjers van Braveau
Als laatste was het woord aan Maartje Diks, als eigenaresse van Braveau vertelde zij gestart te zijn met zes kanjers. Inmiddels zijn er 25 kanjers, waar er binnenkort nog eens tien bij komen! Locatie The Bakery is prikkelarm, wat voor veel kanjers erg prettig is. Hier worden soepen en taarten gemaakt voor in de lunchroom en je kunt er terecht voor een leuk cadeau(pakket). Ook worden er kerstpakketten en relatiegeschenken verzorgd; dit jaar maar liefst 3000-4000. Wat een indrukwekkend aantal! In elk pakket komt een kaartje met een foto van de kanjer die het pakket heeft ingepakt.

De mensen centraal
Dit persoonlijke karakter kenmerkt Braveau; mensen staan centraal! In de lunchroom zorgen de medewerkers ervoor dat de kanjers met plezier aan het werk zijn, door ze regelmatig een knuffel te geven, maar ook te zorgen voor duidelijke kaders. Deze warme manier van werken zetten ze volgend jaar voort in hun derde vestiging; een dagbesteding in een groene omgeving op het land van Kien.

Ze sloten af met de volledige groep bij de lunchroom, waar het tijd was voor een gezellige borrel.