Nicky (r) neemt het stokje over van Silvie.
Nicky (r) neemt het stokje over van Silvie. Foto:

Opvolger gevonden

Zakelijk Zakelijk

Sint-Oedenrode - Enige tijd geleden deed Silvie van der Schoot, eigenaresse van Bloembinderij de Keizerskroon, in DeMooiRooiKrant een oproep voor een opvolger van haar onderneming. De reacties stroomden binnen en inmiddels is er een overnamekandidaat gevonden, namelijk Nicky van der Wijst uit Son en Breugel.

“Enige tijd geleden liet ik weten een opvolger te zoeken voor mijn mooie zaak: Bloembinderij de Keizerskroon. Hierop kreeg ik al snel veel reacties van geïnteresseerden in een eventuele overname, maar ik kreeg ook veel hartverwarmende reacties jullie, onze eigen klanten. We hebben jullie de afgelopen xx jaar van de mooiste bloemen mogen voorzien. Voor speciale, spontane, vrolijke, maar ook droevige gebeurtenissen. We waren er voor jullie en het is prachtig om dit ook van jullie te horen en te voelen. Jullie reacties doen ons erg veel goed. Dank jullie wel daarvoor.

Graag willen we jullie laten weten dat Nicky van der Wijst de opvolger wordt van de Keizerskroon. Nicky is een echte ondernemende dame, een vakvrouw, jong, enthousiast, vol passie en met de nodige ervaring. Nicky is een bekende naam in Son en Breugel, want daar is ze sinds drie jaar trotse eigenaresse van Bloemsierkunst Le Soleil.

Met de aankoop van de Keizerskroon maakt ze een volgende stap en opent ze haar tweede vestiging. De voor jullie bekende gezichten, Melissa en Ingrid, zullen in de nieuwe winkel blijven werken.

Op zaterdag 22 juli neem ik, Silvie van der Schoot, afscheid van mijn winkel. Nicky gaat de winkel na een korte verbouwing heropenen. De heropeningsdatum volgt nog. Cadeaubonnen en stempelkaarten kunt u ook na de heropening blijven gebruiken.

Ik ga genieten van wat meer tijd voor mezelf en mijn gezin; en ik ga me oriënteren op een volgende stap in mijn leven. Wat dat is, dat weet ik nog niet. Wat ik wel weet is dat ik ontzettend heb genoten van mijn periode als eigenaresse van de Keizerskroon. Het was heerlijk om er voor jullie te mogen zijn en heerlijk om zo’n prachtig team te hebben mogen leiden. Ik ben trots op mijn levenswerk en blij dat ik alles mag overdragen aan deze enthousiaste onderneemster.

Lieve mensen, bedankt voor jullie vertrouwen in ons. Tot snel in onze mooie winkel”, vertelt Silvie van der Schoot.