Silvie tussen haar geliefde bloemen.
Silvie tussen haar geliefde bloemen. Foto: Jos van Nunen 2023

Bloembinderij De Keizerskroon op zoek naar een opvolger

Zakelijk

Sint-Oedenrode -  Al 20 jaar staat Bloembinderij De Keizerskroon binnen en buiten Sint-Oedenrode bekend om haar prachtige boeketten, planten, rouw- en trouwbloemen, bloemstukken, woonaccessoires en interieuradvies. Het team van topstylisten geeft professioneel en creatief advies en zorgt ervoor dat de klant altijd tevreden de winkel verlaat. Na 20 jaar is het voor eigenaresse Silvie van der Schoot tijd om het stokje over te dragen.

“Het is tijd voor een andere balans tussen werk en privé”, vertelt de onderneemster. “Ik wil graag meer tijd kunnen doorbrengen met mijn man en kinderen.” Ze is op zoek naar een enthousiaste nieuwe eigenaar die het succes van De Keizerskroon wil voortzetten. “Wij hebben de afgelopen jaren met passie en liefde een mooie, gezellige, succesvolle zaak opgebouwd met solide resultaten, een vast klantenbestand, Fleurop aansluiting, goede contacten met uitvaartondernemingen, zakelijke- en privéabonnementen en met een regionale naamsbekendheid.”
De Keizerskroon, een goud gecertificeerd duurzame bloemist, is instap klaar en heeft een eigentijds interieur. De zaak is te vinden in winkelcentrum De Kienehoef, naast een grote supermarkt en met ruime parkeergelegenheid voor de deur. “Het is een ideaal moment om het over te nemen. Heb jij zin in een rooskleurige toekomst? Ik beantwoord graag al je vragen”, voegt Silvie toe.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met eigenaresse Silvie van der Schoot, telefonisch (0413-473201) of per mail (bloembinderijdekeizerskroon@hotmail.com).