Bij café de Kroeg werd even een foto gemaakt.
Bij café de Kroeg werd even een foto gemaakt. Foto:

SmaakRouteRooi maakt grote stappen

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Middenin coronatijd is een samenwerkingsverband opgericht tussen natte- en droge horecazaken in Sint-Oedenrode. Onder de naam SmaakRouteRooi willen de cafés en restaurants samen promotioneel naar buiten treden en ook op andere gebieden voorzien ze samenwerkingen. Na een korte periode van relatief weinig beweging, maakt SmaakRouteRooi ineens grote stappen. Zo is het een zelfstandige stichting geworden.

Voorheen hing het concept onder de vlag van Natuurlijk! Sint-Oedenrode, maar nu is dus voor een eigen entiteit gekozen. Er is een stuurgroep van horeca-uitbaters die samen met een projectmanager de kar trekt. Ze doen alles in nauw overleg met de leden. Dat onderstreepte het afgelopen vrijdag met een ludieke rondrit langs alle huidige leden. Het werd overal een praatje om te informeren over de nieuwe status van SmaakRouteRooi, om herkenbare stickers uit te delen en om de horeca-eigenaren van Sint-Oedenrode, Boskant, Olland en Nijnsel uit te nodigen voor een officiële kick-off bijeenkomst op 28 februari.

Met een ludiek vervoersmiddel trok de stuurgroep door het dorp en overal werden ze met open armen – of een borrel (hoe kan het ook anders) – ontvangen

Afbeelding
Afbeelding