Bij Mr. Barber gaan ze er weer volle bak tegenaan.
Bij Mr. Barber gaan ze er weer volle bak tegenaan. Foto: Jos van Nunen

Eindelijk weer wat leven in de brouwerij

Zorg en Welzijn zorg en welzijn

Sint-Oedenrode - Kappers en winkels mochten vanaf vandaag eindelijk weer eens de deuren open doen. Dat zorgde weer voor wat leven in de brouwerij en dat kon Sint-Oedenrode goed gebruiken. Verschillende horecazaken gooiden uit protest ook de deuren open, maar dat zal waarschijnlijk voor slechts een dag zijn. Het is nog niet duidelijk wanneer cafés en restaurants helemaal open mogen van de overheid.

Maar omdat ze willen laten zien dat ze makkelijk veilig open kunnen voor publiek gooiden meerdere horecazaken hun tent open. In het centrum was ongeveer 50% van de horeca open, maar buiten het centrum vrijwel alle restaurants. Enkele dagen geleden gaf burgemeester Van Rooij aan er begrip voor te hebben. 

Het was vanmiddag in het centrum eindelijk weer eens wat drukker dan de laatste weken. In meerdere winkels was het lekker druk, maar overal hielden ze zich netjes aan de regels. Laten we hopen dat we de laatste lockdown achter de rug hebben, want over één ding zijn alle ondernemers duidelijk: dit willen ze niet meer meemaken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding