Logo mooirooi.nl
Lambert Autoschade, Van Kuringe Adviesgroep en Autobedrijf vd Berg laten zien dat je samen sterker staat   | Fotonummer: 03ec13
Lambert Autoschade, Van Kuringe Adviesgroep en Autobedrijf vd Berg laten zien dat je samen sterker staat
Bedrijfsnieuws

Samen sta je sterker

  Zakelijk

Sint-Oedenrode - Dat bedrijven samen kunnen werken en wat aan elkaar hebben blijkt wel degelijk. Dat bewijzen namelijk deze drie Rooise ondernemers. Lambert autoschade, van Kuringe adviesgroep en autobedrijf van den Berg willen laten zien dan samen heel veel mogelijk is.

"Voor de Rooise mensen is het fijn dat ze bij ons allemaal terecht kunnen. Zowel voor de verkoop van een auto, een verzekering en voor schade. Door onze samenwerking loopt dit allemaal heel soepel. Van Kuringe staat er ook vooral als de Regio Bank. Wij zijn drie bedrijven die al heel lang meegaan en die veel hebben geleerd. Ook van elkaar kunnen we nu weer leren. We weten waar we het over hebben", aldus de ondernemers.

Tijdens de jaarmarkt staat van den Berg Citroën er met een aantal Citroëns. Van Kuringe heeft via de Regio Bank een pannaveld (voetbalveld), een springkussen en een geld grijp cabine en Lambert Autoschade heeft een kantelsimulator en een schadeauto. Het belooft dus weer een gezellige en mooie dag te worden. De saamhorigheid van de drie bedrijven is bijzonder en maakt meer mogelijk. "Uiteindelijk kunnen drie meer dan één", aldus de drie bedrijven.

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Voor mij moet het Rooise zwembad in het centrum liggen.Reageren!