Afbeelding

Autobedrijf Hyundai M. van den Brand breidt uit

Zakelijk

Sint-Oedenrode - Autobedrijf Hyundai M. van den Brand zal nog veelzijdiger worden. De Hyundai-specialist heeft zich aangesloten bij Autofirst. AutoFirst is een krachtig en allround samenwerkingsverband van zowel merkonafhankelijke als merkgebonden autobedrijven. Toen eigenaar Mark van den Brand zijn horizon wilde verbreden kwam hij uit bij Autofirst.

"Natuurlijk blijven we wel dé Hyundai-specialist in de regio. Er verandert dus niets voor onze trouwe klanten", vertelt Mark. "Het geeft ons en onze klanten alleen maar meer voordelen. Zo komen ze iedere maand met een krantje uit waarin veel aantrekkelijke acties staan en zijn ze gericht op álle merken; zowel nieuw als occassions." Autofirst is een stichting die gerund wordt door (oud) garage-eigenaren. Zij weten precies wat er speelt in de markt en wat de autobedrijven, maar ook de klanten nodig hebben.  De kwaliteit van de AutoFirst bedrijven wordt scherp in de gaten gehouden zodat klanten ervan verzekerd zijn dat de auto bij elke AutoFirst garage in de beste handen is.
Autobedrijf M. van den Brand is een echt familiebedrijf, waar kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Mark: "We hebben meer dan 25 jaar ervaring met Hyundai als subdealer en erkend reparateur. Vanzelfsprekend blijven wij onze bestaande klanten als vanouds van dienst met fabrieksgarantie, onderhoud en reparatie van hun Hyundai."

Bent u op zoek naar een nieuwe auto of naar een occassion? In welk merk dan ook? Of heeft u interesse in een Hyundai? Hoe dan ook: Autobedrijf Hyundai M. van den Brand is u graag van dienst. Bezoek eens de showroom aan de Nijverheidsweg 6 te Nijnsel. 0413-490720 – www.hyundaimvdbrand.nl