Afbeelding

Taxi van Kronenburg viert verjaardag in nieuw onderkomen

Zakelijk

Taxi van Kronenburg uit Liempde viert vandaag haar vijfendertigste verjaardag. De feestelijkheden krijgen extra glans, omdat juist deze week intrek is genomen in een nieuw pand aan de Bergstraat in Liempde. De gewenste extra ruimte is een feit geworden en daar zijn de gebroeders Sjors en Martijn van Kronenburg (woonachtig in Rooi) erg blij mee.

Daarmee heeft de onderneming het voormalig onderkomen bij het ouderlijk huis, waar het bedrijf 35 jaar geleden begon, achter zich gelaten. De voordelen op een rijtje; drie kantoorplekken, een grote hal waar meerdere bussen geparkeerd kunnen worden, een extra brug voor reparaties, een overlegruimte, parkeergelegenheid voor het pand en een grote kantine. Zo hebben de chauffeurs voortaan een vaste uitvalsbasis en zullen ze nog meer met elkaar in contact komen. Vandaag vieren de eigenaars en het personeel het vijfendertigjarig bestaan met gebak. Daarmee wordt ook meteen de overname op 1 januari gevierd. Toen namen Sjors en Martijn het roer over van hun moeder.

DVG
In dit geval wordt niet de voetbalclub van Liempde bedoeld. Het gaat om De Vier Gewesten, waar Taxi van Kronenburg bij aangesloten is. De instantie heeft afspraken met landelijke zorgverzekeraars waar ze vervoer voor regelen. Onder andere VGZ is er bij aangesloten. Taxi van Kronenburg is de vervoerder van DVG in het gebied Sint-Oedenrode, Liempde en Boxtel. Al twintig jaar is het een betrouwbare partner op dat gebied.