Logo mooirooi.nl
   | Fotonummer: dabeb9
Evenementen / Sint-Oedenrode

Playbackevenement vv Boskant blijft bijzonder

  Verenigingen

Boskant - Opnieuw hebben de deelnemers van het playbackevenement bij vv Boskant de bezoekers niet teleurgesteld. Eerlijkheidshalve mag (of moet?) gezegd worden dat de zelf gezongen tekst in een (flink) aantal gevallen niet exact de gespeelde versie volgde. Maar de (over)volle podia bij de optredens en het enthousiasme dat daar van af kwam, maakten dat het ook deze keer weer een ouderwets gezellige avond werd.

Ook dit jaar was het voor de jury weer een heel karwei om een winnaar aan te wijzen. Uiteindelijk ging op vrijdagavond het team van Boskant 2 met de beker aan de haal met het nummer "Toreador". Het Boskant damesteam wist met hun vertolking van "Miljoenenjacht" de originaliteitsprijs te bemachtigen.
Ook bij de jeugd op zondag maakte de jury "overuren' voor het verdelen van de ereplaatsen. De originaliteitsprijs was voor het team JO-10 dat met hun nummer "Voetbalmuseum" de prestaties van 's lands profvoetballers over de laatste decennia aan het publiek voortoverde. Onnodig om te zeggen dat ze daarmee het thema van de middag "Tijdmachine" perfect in vulde. De JO-9-1 behaalde met het nummer 'Flinstones' de 1e plaats bij de jeugd tot 12.  Bij de oudere jeugd zette het team van MO13  met het nummer 'What a feeling' de tent op z'n kop met een eerste plek als resultaat! 
Gelet op het enthousiasme, zowel bij de deelnemende teams als bij de toeschouwers en de verrassende optredens van een groot aantal 'talenten-in-spé', kijken we nu al weer vol verwachting uit naar volgend jaar. 
 

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!