Logo mooirooi.nl
Zondagmiddag was de nieuwjaarsreceptie vn de Volvo Klassieker Vereniging Nederland in Henkeshage   | Fotonummer: 675107
Zondagmiddag was de nieuwjaarsreceptie vn de Volvo Klassieker Vereniging Nederland in Henkeshage (Foto: Hans van den Wijngaard)

Volvo Klassieker Vereniging Nederland doet Rooi aan

Sint-Oedenrode - Wie zondagmiddag buiten was kan het bijna niet zijn ontgaan. Er waren verdacht veel klassieke Volvo's op de weg. Dat was zeker geen toeval. Al deze Volvo's van tenminste 25 jaar of nog ouder brachten hun passagiers naar kasteel Henkenshage, want daar was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de Volvo Klassieker Vereniging Nederland.

Terwijl de eigenaren van al die fraaie Volvo's op zoek zijn naar een parkeerplaats voor hun auto vertelt bestuurslid van de regio Zuid, Paul Franse over de vereniging. "De Volvo Klassieker Vereniging Nederland telt bijna 4000 leden. Deze leden delen hun passie voor de Volvo en komen verschillende keren per jaar bij elkaar. De nieuwjaarsreceptie is de eerste bijeenkomst van het jaar. Door het jaar heen komen de leden van de zeven verschillende regio's regelmatig bij elkaar. Zo zijn er technische avonden, waarbij de leden elkaar bijpraten over de techniek van hun auto's. Maar ook maken we regelmatig ritten door het land. Natuurlijk is er naast de auto die de leden bijna per definitie verbindt, ook een grote sociale binding binnen de club. Zo staat traditioneel tijdens de nieuwjaarsreceptie de presentatie van de plannen voor het kampeerweekend op de agenda. Omdat de regio Zuid dit jaar dit weekend mag organiseren, ligt ook de organisatie van de nieuwjaarsreceptie bij deze regio. Een goede reden dan ook om naar Henkenshage te komen".

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Ziet u drugsgebruik in uw omgeving?Reageren!