BV heeft nieuwe kampioenen!

BV Rooi pakt verdiende kampioenschap

Sint-Oedenrode - Zondag 16 april was de laatste thuiswedstrijd voor de mannen van U16. BV Rooi kwam goed uit de startblokken met een aantal snelle scores. Een stand van 8-2 na 5 minuten spelen. Daarna verslapte BV Rooi. Eindstand eerste kwart: 10-8. In het 2e en 3e kwart pakte BV Rooi weer de regie en werd de voorsprong snel uitgebouwd. Een strakke verdediging, snelle breaks en goede afstandsschoten leidden tot een stand aan het einde van het derde kwart van 49-25.

De wedstrijd kon toen rustig worden uitgespeeld, waarbij iedereen de kans kreeg om te scoren. Eindstand 61-30. Met een daverend applaus, een beker en medailles sloot BV Rooi het seizoen feestend af in de kantine van sporthal De Kienehoef. Scores: Rolf 22, Nille 20, Thobian 5, Mathijs 4, Jan 3, Wes 2, Luuk 2, Daniel 2, Mitch 1, Rinse geblesseerd uitgevallen.