Rhode speelt gelijk tegen DAW

Sport Sport Sport

Sint-Oedenrde - Net als de eerste uitwedstrijd, tegen Sparta’25, eindigde ook de tweede uitwedstrijd van Rhode | Van Stiphout Bouw tegen DAW in Schaijk in een doelpuntloos gelijkspel. Het was overigens de dag van de gelijke spelen, maar liefst 5 van de 6 wedstrijden leverde geen winnaar op, uiteindelijk was Olympia de enige ploeg die een overwinning boekte, en nu met 3 overwinningen aan kop gaat.

DAW – Rhode was qua spel vergelijkbaar met Sparta – Rhode. De ploegen gaven elkaar niet veel toe en de verdedigingen gaven de aanvallers weinig ruimte. Uiteindelijk was er in de 15e minuut een eerste kansje voor Rhode, meteen gevolgd door een kans voor DAW. In de 20e minuut was het einde wedstrijd voor Serge Voss, hij botste met het hoofd tegen de schouder van een tegenstander en kon niet verder spelen. Daarna had DAW een licht overwicht zonder dat er nu echte kansen kwamen. Rhode kreeg nog wel een kans uit een corner.
In de tweede helft veranderde er niet veel, DAW had weer iets meer balbezit en de keeper van Rhode, Paul van Heesch, moest wel een aantal keren bij hoge voorzetten in actie komen. Een afstandsschot van Ivo Branten verraste de keeper bijna, maar ging net naast. DAW kreeg ook nog een kans, de bal ging voorlangs en leek gevaarlijker dan hij uiteindelijk was. De beste kans was vervolgens in de 81e minuut voor Rhode, een aanval werd door DAW slecht uitverdedigd en de bal kwam voor de voeten van Daan van Dinten die hem hard tegen de lat knalde. Eindstand: 0-0
A.s zondag speelt Rhode de thuiswedstrijd tegen Eendracht’30 uit Mook. Zij staan met 4 andere ploegen met 4 punten op de 4e plek. Laten we hopen dat Rhode dan weer compleet is en de eerste overwinning kan gaan boeken.