Afbeelding

Nijnsel/TVE Reclame Onder 9 ongeslagen kampioen

Sport Sport

Nijnsel - Het was afgelopen zaterdag heerlijk weer en heerlijk druk op een zonovergoten sportpark Den Eimert. Zowat alle Nijnselse jeugd speelde wel ergens een partijtje voetbal, van jong tot net iets minder jong. De fritespan stond al vroeg te pruttelen. De minipupillen speelden hun wedstrijdjes op veld 3. Ze hadden geluk dat vanwege de droogte en de robotmaaier het gras laag stond zodat ze allemaal boven het gras uitkwamen. Het succesvolle Onder 8 speelde tegen de leeftijdsgenoten van WEC. Er viel een grote uitslag te noteren met dien verstande dat het dit keer bij uitzondering in het nadeel was van de geelblauwen…

De meeste aandacht was echter gericht op Onder 9 dat het kampioensvaandel in de wacht had staan. Tegenstander was ELI uit Lieshout maar ook deze jonge dames en heren konden niet voorkomen dat Nijnsel de bovenste plaats niet meer in gevaar zag komen. Ongeslagen kampioenen!! Over het sportpark schalde het mooiste lied ooit voor een voetbalteam: ‘We are the Champions my friend.’ We did fighting till the end, no time for losers. Mooier wordt het niet. Onder 8 feliciteert Onder 9 met het fraaie kampioenschap. De ranja 0.0 ging er goed in; kampioenschappen maken nu eenmaal hongerig en dorstig. De minipupillen deden zich te goed aan de Haribo’s. Prachtige zaterdag.
Dank aan de jeugdcommissie, coaches, trainers en leiders. Ook aan de ouders die de handen uit de mouwen steken, dat is en blijft nodig en steeds belangrijker. En last but not least barhoofd Paulien die op veel zaterdagen in de weer is en heel wat afsjouwt om haar klanten optimaal te bedienen. En dat doet ze met verve. Er komen deze maand en zeker ook volgende maand nog enkele hele leuke activiteiten voorbij voor onze jeugdafdeling.