Afbeelding
Foto: Henri van Hoorn

VV Nijnsel zegt hoofdcoach na één seizoen alweer vaarwel

Sport Sport

Nijnsel - Nijnsel/TVE Reclame en selectietrainer Carlo Vorstenbosch nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar.

Dit is in goed overleg besloten. Vorstenbosch is dit jaar voor het eerst hoofdcoach van de selectie en was daarvoor trainer bij ODC uit Boxtel. In de huidige haperende competitie (3D) die nog niet eens halverwege is is Nijnsel Heren 1 rode lantaarndrager. Dit gegeven staat echter niet aan de basis van het besluit, het is met name lastig gebleken om de ambities van beide partijen op één lijn te krijgen. Zowel de technische staf als de selectie hebben aangegeven tot het einde van het seizoen er alles aan te doen om de competitie positief af te sluiten. Er zijn nog genoeg wedstrijden te gaan en dus ook nog genoeg punten te verdienen.
Inmiddels mag er weer volop worden getraind en als er geen gekke dingen gebeuren dan wordt op zondag 6 februari aanstaande de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen Budel, meteen een zespuntenwedstrijd omdat de gastheren niet ver boven Nijnsel bivakkeren. Destijds in de thuiswedstrijd tegen de grensbewoners behaalde Nijnsel haar tot nu toe enige wedstrijdpunt.