Afbeelding

Korfbalkamp 2.0

Sport Sport

Sint-Oedenrode - Het jaarlijkse korfbalkamp van KV Rooi kon dit jaar helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. De organisatie wist het programma snel om te zetten in een korfbalkamp 2.0, wat afgelopen weekend digitaal plaatsvond. Wat een ontzettend succes was dit. Het begon allemaal met het uitdelen van tasjes met verschillende benodigdheden voor het kamp: bingokaarten, snoepjes, wat drinken en natuurlijk een partypopper en nog veel meer.

Er deden 62 enthousiaste meiden mee in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar. Vrijdagavond werd begonnen met een online bingo via Zoom. De prijsjes werden meteen bij de deur van de winnaars afgeleverd en werden daarom ook enthousiast ontvangen.
Op zaterdagochtend konden verschillende teams toch elkaar even live zien met een zeskamp. Deze werd georganiseerd op de velden van KV Rooi. Dit werd uiteraard gedaan op gepaste afstand en maatregelen. Wat fijn om elkaar toch even te zien en samen te sporten. ’s Middags werd er thuis flink gekleurd en getekend met stoepkrijt. De ‘stoepkrijt challenge’ stond op het programma; maak een stoepkrijttekening met jezelf in de hoofdrol. Wat een prachtige tekeningen zijn er gefotografeerd en doorgestuurd naar de app. Ook in de avond stond er weer iets op het programma. Op het korfbalkamp kan een quiz niet ontbreken. De organisatie had een quiz voor de jongsten gemaakt en voor de oudsten via Zoom. Hierbij moesten ze antwoord geven met een gekleurd voorwerp. Het kleurde vaak rood, blauw of groen. Wat een slimme meiden bij de korfbal! Na de twee quizzen was het nog tijd voor een marshmallow en een online spooktocht. De oudere jeugd had alles uit de kast getrokken om ‘enge’ filmpjes te maken en met elkaar te delen.

En toen was alweer de laatste dag aangebroken… op zondag werd gestart met online gymnastiek via Zoom. Hierna werd het kamp door iedereen knallend afgeschoten met een partypopper! Hopelijk tot volgend jaar weer ‘live’ op kamp! 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding