Logo mooirooi.nl
Rick vd Mortel (r)   | Fotonummer: 720d97
Rick vd Mortel (r)
Sport

Mooi nieuws van handboogvereniging Ontspanning

  Sport

Sint-Oedenrode - Op vrijdagavond werd er weer een clubwedstrijd verschoten: Face-to-face. Deelnemende schutters – deze wedstrijd werd geschoten door jeugd en senioren - schieten eerst tien pijlen. Daaruit wordt een voorlopige ranking vastgesteld (de schutter met de meeste punten staat bovenaan). Daarna worden er onderlinge duels geschoten waardoor de ranking nog danig kan veranderen. Na vier rondes met onderlinge duels wordt er door de dan vier beste schutters de finales geschoten. De beste schutter op dat moment wint de wedstrijd. Bij degene die met een houten boog schoten won Toon Hermes. Tweede werd Stefan Tim en derde Antoon Vervoort. De andere schutters in deze categorie: Michaël Moonen (4), Marije Barel (5), Kim de Kleijn (6), Ray Matuszewski (7) en Marie-Jose Versantvoort (8). Bij de recurve/ compoundschutters was de winnaar Patrick Bouman. Op de tweede plaats eindigde Simon Boersbroek en derde werd Paul van de Mortel. De overige schutters: Karin de Jong (4), Ronald van de Sande (5), Roos Kragten (6), Kristin Davis (7), Jaap Bolt (8), Jan Versantvoort (9), Joeri de Kleijn (10), Sjef van den Berg (barebow) (11), Jeroen Kragten (12) en Hans Vroomen (13)

De schutters van Ontspanning hebben in het afgelopen weekend mooie resultaten behaald:
Rick van de Mortel won de jeugdfita 2019 bij de aspiranten (categorie 2) én is derde geworden op NK Outdoor 2019 met 553 punten.

Theo Passier heeft dit weekend tweedaagse veld geschoten bij ORH Someren. Zaterdag schoot hij 380 punten en zondag 377 punten. Het totaal van 757 punten was goed voor een tweede plaats bij de heren compound veteraan.

Om alvast in uw agenda te noteren: op zondag 22 september houden wij een open dag van 10.00-16.00 uur. De gehele dag kunt u genieten van demonstraties met diverse hangbogen en daarnaast kunt u ook zelf een pijltje schieten, natuurlijk onder begeleiding van ervaren schutters.

Van 10.00 tot 12.00 uur is er een meet & greet met Sjef van den Berg. Hij heeft in 2016 meegedaan aan de olympische spelen en ook in 2020 zal hij weer deelnemen. Laat deze kans niet schieten!

Meer berichten
 

Wat vindt u?

Welke van deze drie geselecteerde namen moet de nieuwe naam voor Prinsenzittingen 2020 worden?Reageren!